Annan ja Elisan Voimavinkit - REVOEL Hyvinvointiviikko

Olemme viettäneet REVOELilla hyvinvointiviikkoa ja nyt jaamme omat vinkkimme energisempään arkeen! 😊

 Erityisesti yrittäjänä on tärkeää pitää huolta itsestään eri tavoin. Haluammekin jakaa meidän top 5 voimavinkkiä, jotka auttavat meitä jaksamaan.

 

1. Kuuntele itseäsi.

On tärkeää kuunnella itseään, omaa ääntään. Se kertoo meille, kun tulee liikkua, levätä tai tehdä muutoksia elämään. Rauhoitu, hengitä ja anna kehosi tunteiden johdattaa kohti oikeita päätöksiä.

 

2. Ota omaa aikaa, ei ole kiire. 

Voi nopeastikin törmätä seinään, jos asettaa itselleen liian tiukkoja aikatauluja ja tavoitteita. Olemme oppineet, että on parempi ottaa oma aikansa tavoitteidensa kanssa ja jättää joustovaraa yllätyksille.

 

3. Yksinkertaista elämääsi.

Yksinkertainen on kaunista. Mikäli elämästä tulee liian monimutkaista, ei ole aikaa tai energiaa keskittyä oikeasti tärkeisiin asioihin. Karsi siis turhat asiat, niin voit keskittyä olennaiseen ja vetää syvään henkeä!

 

4. Lepääminen on yhtä arvokasta kuin työnteko (jollei arvokkaampaa).

Kuka sanoi, että levolla ei olisi yhtä suurta arvoa kuin työnteolla? Ilman lepoa, meistä ei ole mihinkään. Muista siis levätä, niin paljon kuin itse sitä vaadit, ei tarvitse selittää kellekään :) 

 

5. Älä ota elämää liian vakavasti, nauti hetkistä.

Olemme kaikki täällä väliaikaisesti, tämä elämä päättyy joskus. Ota siis elämä vastaan avosylin ja kevyellä mielellä. Asenne ratkaisee; kun suhtaudumme asioihin positiivisesti ja valitsemme nähdä hyvät puolet, myös silloin hyvä korostuu elämässämme.

 

Toivotamme aurinkoa mieleesi ja päivääsi! 🌞

 

Tutustu lisää hyvinvointiviikkomme ohjelmaan ja inspiroivaan sisältöön Instagramissa!

 

Seuraa meitä somessa ja kerro kaverillekin 💕

Instagram @revoelclothing

Facebook @Revoel

TikTok @revoelclothing


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published