Vuoden 2021 muistelmat

Haluamme jakaa teille vuoden 2021 kohokohtia ja muistella mitä kaikkea tuli tehtyä ja opittua tänä vuonna 😊

 

Kevät

Olimme joulukuussa 2020 muuttaneet Lauttasaareen studiollemme, ja alkuvuoden totuttelimme töiden tekemiseen uudessa ympäristössä. Oli virkistävää päästä tekemään töitä muuallakin kuin kotona😂

Maalaushommia Lauttasaaressa

 

Alkuvuodesta 2021 lähdimme toteuttamaan yhteistyötä artisti Erika Vikmanin kanssa. Päädyimme toteuttamaan yhteistyömalliston, jonka lanseerasimme toukokuussa. Oli hyvin opettavainen kokemus toteuttaa yhteistyömallisto ja tuoda omat visionsa aivan uudella tavalla eloon! Saimme paljon palautetta rohkeasta tyylistämme ja asiakkaat pitivät raikkaista väreistä ja persoonallisesta otteestamme💜💚

 REVOEL X ERIKA VIKMAN-malliston tekemistä studiolla

Yhteistyön kuvauksista tunnelmia

Kevään aikana suunnittelimme myös kesään lisää tekemistä, kartoitimme jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita jatkoa ajatellen. Viimeistelimme myös kesän markkinointikampanjoita ja valmistauduimme kesän pop-up myymälän pystyttämiseen. Oivalsimme, että koskaan ei ole liian aikaista suunnitelmia tulevaisuutta. Aiomme siis jatkossa suunnitella asioita entistä aikaisemmin.

Toukokuussa valmistuin tradenomiksi ja tuntui hyvältä päästä keskittymään vielä enemmän yritykseen ja sen kehittämiseen.

 

Kesä

Kesäkuussa meistä tuli Annan kanssa kokoaikaisia yrittäjiä! ✨ Tämä oli varmasti vuoden yksi kohokohdista, hetki jota olimme odottaneet pitkään. Itku ja nauru siinä pääsi samaan aikaan 😆

Oman pop-up-kauppamme avasimme kesäkuussa Vallilaan. Tämä oli mielenkiintoinen kokemus ja erityisesti oli ihanaa tavata kasvotusten asiakkaita. Saimme myös paljon pohdittavaa ja ideoita seuraavien pop-up-kauppojemme pyörittämiseen.

 

Pop-up-liikkeessä

Kesällä kun oli meidän paras sesonki, löysimme paljon uusia kanta-asiakkaita❤️ On sydäntä lämmittävää keskustella asiakkaiden kanssa ja ammentaa uutta virtaa oman yrityksen kehittämiseen. Saimme myös paljon palautetta tuotteistamme ja opimme tarkemmin keitä meidän asiakkaamme ovat.

Kesällä aloitimme yhteistyön eri yritysten kanssa. Jälleenmyyntiyhteistyö syntyi Weecosin ja Nudgen kanssa. Myös Boskil toimi meidän yhteistyöyrityksenä kesän aikana. Olemme hyvin kiitollisia, että voimme löytää uusia asiakkaita ja rakentaa omaa brändiämme jälleenmyyjien kanssa.

 

Syksy / Talvi 

Syksyn alkaessa kehittelimme yhteistyötä alan eri yritysten kanssa, siitä ehkä myöhemmin lisää😎 Myös keskityimme hiomaan tulevaisuuden suunnitelmia ja ideoiden kokoamista.

Saimme mahtavan idean joulutuotteista! Päätimme tehdä yhteistyötä helsinkiläisen Sinin kanssa, joka valmistaa kynttilöitä (katso instagram @asteriaobjects). Tuloksena syntyi kaksi tuoksukynttilää, joilla piristää sisustusta 💜 Tuoksuina kynttilöissä on mandariini "Feel Energized" ja vanilja "Sweet Elegance". 

Nyt joulukuussa, myös Anna valmistuu korkeakoulusta, vestonomiksi. Paljon onnea Anna! 🌹

 

Ja ennen kuin aloitimme yrittäjyyden vaatetusalalla, kuulimme monesti että tämä on "kaikista" vaikein ala ja kauhistelivat että ryhdymme tähän. Molemmat innostumme haasteista ja aina voi oppia uutta, joten ei se mahdottomuudelta vaikuttanut. Välillä toki tuntuu, että olemme umpikujassa ja toisena päivänä kaikki on inspiroivaa ja energiaa riittää vaikka muille jakaa. 

Olemme oppineet aivan valtavasti yrittäjyydestä, onnistumisista ja virheistämme. Tämä polku on jatkuvasti uuden oppimista, ja yrittäjyys on maratoni, ei pikajuoksua :) Tarinamme on siis vasta alussa...

Katsomme tulevaisuuteen avoimin mielin, mukanamme valtavasti oppeja, ideoita ja kärsivällisyyttä!

-Elisa K.

 

Seuraa meidän tarinaa somessa ja kerro kaverillekin!

Instagram @revoelclothing

Facebook @Revoel

TikTok @revoelclothing


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published