Ensimmäiset REVOEL-kynttilät

Olemme tehneet jälleen jotain kaunista! Nimittäin ensimmäiset REVOEL-kynttilämme ovat nyt saatavilla verkkokaupastamme. Toteutimme yhteistyönä nämä ihanat sisustuksen piristäjät paikallisen kynttiläartesaanin, Sinin kanssa.

Kynttilöitä on kahta eri tuoksua, "Feel Energized" (mandariini) ja "Sweet Elegance" (vanilja). Molemmat tuoksut on kehitetty vain meidän kynttilöitä varten, joten ne ovat varmasti uniikki elämys! Kynttiläastia on lasia, korkki muovia ja kynttilävaha on ekologista, vegaanista ja biohajoavaa rypsiöljyvahaa.

Luonnollisesti, olemme teettäneet kynttilät paikallisesti Helsingissä.

Nämä kynttilät ovat nerokas lahjaidea ystävälle, perheenjäsenelle tai vaikka naapurille, joka arvostaa käsityötä, uniikkeja ideoita ja paikallisia tuotteita. Nappaa näistä siis suosikkisi ja me paketoimme kynttilät joululahjaksi :) PS. voit myös jättää terveisesi lahjansaajalle, niin kirjoitamme ne paketin korttiin mukaan!

"Feel Energized"-mandariinin tuoksuinen kynttilä, 25€
"Sweet Elegance"-vaniljan tuoksuinen kynttilä, 25€

 

Ennakkomyynnissä (30.11.21 asti) kahden kynttilän ostajalle 15€:n lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ja sen voi hyödyntää mihin tahansa tuotteeseen verkkokaupassamme. Lue kampanjasta lisää täältä.

 

Seuraa meitä somessa ja kerro kaverillekin!

Kynttilöiden valmistaja: @asteriaobjects

Instagram @revoelclothing

Facebook @Revoel

TikTok @revoelclothing


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published