Mikä yrittäjyydessä on palkitsevinta?

Olemme pohtineet Annan kanssa, että mikä kaikki on yrittäjyydessä palkitsevaa. On hyvä välillä pysähtyä ja miettiä mistä kaikesta on kiitollinen yrittäjyyden matkalla, varsinkin silloin kun on hankalampia hetkiä. Meillä kaikilla on järjetön määrä asioita ja ihmisiä elämissämme, joista olla kiitollisia 😊 Seuraavaksi muutama ajatus siitä, mikä on meille palkitsevinta yrittäjinä.

 

🔥 Kun näkee omat ideat toteutuneina. Esimerkiksi; tuotteet ovat aluksi vain omissa haaveissamme ja kun ideaa on työstetty tarpeeksi kauan ja tuotteen saa konkreettisesti omiin käsiin, tuntuu kuin olisi ylittänyt itsensä jälleen! Meillä tuotteen matka ideasta asiakkaalle on myös erityinen siksi, että suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme itse, pienintä yksityiskohtaa myöten. Tämä sisältää meille myös henkilökohtaisesti tärkeitä tunteita ja onnistumisen hetkiä.

🔥 Asiakkaat. Ilman asiakkaitamme (+kanta-asiakkaitamme 😍) ei meillä olisi bisnestä. Saamme tehdä mitä rakastamme, kiitos upeiden asiakkaidemme jotka kannustavat ja inspiroivat meitä joka käänteessä!

🔥 Vapaus toteuttaa itseään ja saa rakentaa yrittäjänä arjesta omannäköisensä. Vapaus valita, kuinka haluaa päivänsä viettää ja miten työskennellä on tukenut meidän hyvinvointia paljon, sillä voimme rakentaa arkea oma jaksaminen ja hyvinvointi edellä. Omat voimavaramme ovat kuitenkin kaiken tekemisemme pohja. Meille itsemme toteuttaminen on meille tärkeää, ja olemme pienestä pitäen toteuttaneet (myös itsepäisesti ja taipumatta) omia ideoita todeksi😎

🔥 Asiakkaiden ja muiden ihmisten positiiviset kommentit ja reaktiot yrityksestämme ja tuotteista. Postiviinen ja kannustava palaute jää mieleen varmasti pitkäksi aikaa, ja saamme siitä vahvistusta omalle visiollemme. On ihanaa nähdä kun muut inspiroituvat meidän tekemisestä🧡

🔥 Ongelmien ratkaiseminen. Varsinkin kun lähtökohta on usein se, että ymmärrämme että on olemassa ongelma, mutta emme tiedä mikä ongelma ja kuinka se ratkaistaan (kyllä, aikamoinen sotku). Tässä ongelmanratkaisuprosessissa on monenlaisia vaiheita. Jos lopulta saadaan ratkaisu, tulee tunne että on päässyt taas yhden askeleen kohti parempaa ymmärrystä yrittäjyydestä ja suuremman vision toteutuminen on lähempänä kuin eilen.

🔥 Verkostoituminen samanhenkisten ihmisten kanssa. Yhteistyössä on voimaa! Uskomme, että kun löytää ympärilleen samanhenkisiä ihmisiä, joilla on yhtäläinen suunta, voi saavuttaa paljon suurempia asioita kuin koskaan yksin voisi.

🔥 Unelmointi ja ajatus, että kaikki on mahdollista. Mikä on parempaa kuin unelmien muuttaminen tavoitteiksi ja toimintasuunnitelmaksi? 😍 Olemme myös hyvin hyvin monesti kuullet matkamme varrella, että "kaikki on mahdollista". Siitä ajatuksesta pidämme kiinni. 

 

-Elisa K.

 

Seuraa meitä somessa ja kerro kaverillekin! 💜

Instagram @revoelclothing

Facebook @Revoel

TikTok @revoelclothing


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published